Bravo brengt de internationale retail standaard naar Azerbeidzjan

In 2020 heeft Bravo - ondanks alle uitdagingen - weer 3 geweldige zelfstandige superstores geopend. We zijn super trots deel uit te maken van de ontwikkeling van de store designs en architectuur. Inside-out architectuur vanuit het perspectief van de winkelbeleving zorgt voor geweldige resultaten! Het is altijd heel fijn samenwerken met de ambitieuze Bravo-teams. Dit jaar zullen we samen nog meer geweldige winkels gaan openen.

Proud to present: Road to Razin, Oazis and Yeni Gunashli.

Road to Razin

Het Road to Razin-project bestaat uit een Bravo Superstore. De superstore op de topfloor is goed te bereiken vanaf het bovenste parkeerdek, op de eerste etage bevinden zich meerdere grote winkels en daaronder het onderste overdekte parkeerdek. Klanten kunnen gemakkelijk door het winkelcentrum bewegen dankzij de roltrappen. Klanten hebben een prachtig uitzicht op het nabijgelegen park. Op het bovenste parkeerdek bevindt zich een buitenlift, waardoor er een gemakkelijke toegang is vanuit de woonwijk op de heuvel erboven. Deze locatie wordt een social hub voor de omgeving: voor shoppen en verbinding!

 

Yeni Gunashli

De superstore Yeni Gunashli bevindt zich in het buitengebied van Baku. Het is het meest uitdagende plot waar we tot nu toe mee te maken hebben gehad. De smalle driehoekige vorm met hoogteverschillen van ruim 8 - 10 meter was een echte uitdaging! We creëerden een project met 3 niveaus, een parkeerdek op de begane grond met logistiek aan de zijkant, de eerste verdieping met de Bravo superstore en de tweede verdieping met het bovenste parkeerdek aansluitend op de hoger liggende zijde van het perceel. Op dit uitdagende stuk land hebben we een commercieel en klantvriendelijke locatie kunnen realiseren!

Oazis

De Oazis-superstore bevindt zich in het dichtbevolkte stedelijke gebied van Baku. Tussen woonwijken en bruisend stadsleven biedt deze winkel een complete winkelervaring. Het perceel ligt op de kruising van twee belangrijke uitvalswegen en is goed bereikbaar dankzij de parkeergarage aan de voorzijde. Er is een galerie met verschillende huurders waardoor Oazis een full service-locatie is. Het vlakke en rechthoekige perceel stelden ons in staat om een efficiënte en ongecompliceerde architectuur te realiseren. We moesten onszelf echter uitdagen om het parkeren te optimaliseren. Het is ons gelukt om de gevraagde drive through voor een van de huurders op te nemen en toch het meeste groen te behouden.