VodafoneZiggo Flagship Store


Project location:
Utrecht

Project type:
Electronics

Project kind:
Non-food / Electronics

  •  
  •  
  •  
  •  

Why

Een geweldige uitdaging: de eerste winkel ontwerpen waarin de merken Vodafone en Ziggo vertegenwoordigd worden. Met als doelstelling beide merken vol tot hun recht laten komen zonder het gevoel van een shop-in-shop. En zo de klant laten zien wat de toegevoegde waarde is van de combinatie van Vodafone met Ziggo. Het resultaat is een fysieke plek waar klanten kunnen ervaren hoe de producten en diensten het leven leuker en/of makkelijk maken. Neem een stap in de toekomst en ontdek de nieuwste innovaties en toepassingen.

How

De winkel bestaat, naast de twee merken, Vodafone en Ziggo, uit twee verschillende momenten, namelijk in-home en outdoor en. Oudoor en in-home zijn open en toegankelijk vormgegeven waardoor de klant kan ervaren hoe de diensten van de twee merken samenkomen in een heldere customer journey door de flagship store.. Het open plafond geeft de ruimte een industriële en moderne look, de vloerafwerking, inrichting en materiaalkeuze maken de winkel warm en toegankelijk.  

What

De innovatieve ambitie van VodafoneZiggo wordt duidelijk door de toepassing van store technology in het store design. Bij de entree word je welkom geheten door Pepper, een robot die je helpt snel en makkelijk je weg te vinden in de winkel. De volledige achterwand bestaat uit LED dat functioneert als een dynamisch en bewegend behang. Deze LED wall kleurt bijvoorbeeld mee met het ritme van de dag. Het digitale behang kan de winkel op elk moment een totaal nieuwe beleving geven.

 
 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts