Zomerse Pop-up

woensdag 2 augustus 2017


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Zomerse Pop-up

Van Parijs naar Madrid. Er is altijd wat te beleven. Begin je zomer met een portie verse pop-up inspiratie! 

PARIJS
Dior
opende recent een nieuwe pop-up store in Parijs, op 44 Avenue Montaigne. Avenue Montaigne ligt op een steenworp van het historische modehuis van Dior. De Britse kunstenares Tracy Emin maakte verschillende neon-werken voor de pop-up. Passend bij de ‘we should all be feminists’-campagne, waarvoor Maria Grazia Chiuri de collectie ontwierp.

LONDEN
Magnum
is deze zomer te vinden met hun pop-up store in het hartje van Londen. Na het succes van de pop-up van vorige zomer is Magnum weer terug met een compleet gepersonaliseerde ervaring. Jouw Magnum, kies zelf het soort ijs, dip je magnum in verschillende soorten chocolade en kies uit verrassende dips!

BERLIJN
Bikini Berlin
, tegenover Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche in het centrum van West-Berlijn, is een ‘concept shopping mall’. Een combinatie van verschillende pop-up stores, boetieks en foodconcepten. Het gebouw, de pop-ups, het dakterras, het is allemaal de moeite waard. Bovendien vinden deze zomer er verschillende evenementen plaats.

MADRID
Ikea Temporary
is een nieuw pop-up concept van Ikea. Deze winkel heeft als doel om dichterbij de klant te komen, door in plaats van in de grote winkels buiten de stad, producten ook op een kleinschaligere wijze aan te bieden in het centrum. Op 900 vierkante meter vind je in deze Ikea Temporary alles wat te maken heeft met slapen.  Ikea experimenteert een half jaar met dit concept, is het een succes, dan volgen er snel meer.

ROME
In Rome vind je het pop-up restaurant ‘The Eatery’. Want pop-up is niet alleen een leuke manier om producten te verkopen en een merk op de kaart te zetten. Pop-up verovert steeds meer branches. Pop-up universiteiten, restaurants en festivals. In Rome tovert het Deens-Italiaanse stel Sofie en Domenico hun huis twee keer per maand om in een pop-up restaurant. Domenico is Sous Chef voor het Rome Sustainable Food Project op de American Academy, Sofie is banketbakker opgeleid in Parijs en Ierland.

Of blijf je in eigen land? In Goes vind je het enige pop-up pretpark van Nederland. Of bezoek Vintage Per Kilo. Tassen, schoenen, jurken en jassen, alles voor 15 euro per kilo. Vintage Per Kilo popt steeds op in een andere Nederlandse stad.

 

 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts