Woonwinkel Interhoff verhuist naar nieuwe showroom

maandag 18 september 2017


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Woonwinkel Interhoff verhuist naar nieuwe showroom

De ontwerpstudio en woonwinkel van Interhoff gaat verhuizen. Na ruim 15 jaar verhuist Interhoff van de Maarssense Kaatsbaan naar de Nassaustraat in Maarssen. De showroom wordt de komende maanden verbouwd om het nieuwe storedesign te realiseren. In november van dit jaar opent Interhoff de deuren van een volledige nieuwe showroom van 530 m2.

De kracht van de fysieke winkel
Directeur Rijnie Nijhoff: “Juist nu mensen zich steeds vaker online oriënteren, wordt de rol van de fysieke winkel steeds belangrijker. Als speciaalzaak bieden we klanten expertise, ervaring, service en persoonlijk contact. Uiteindelijk draait wonen vooral om beleving en emotie.

Daarom leggen we de nadruk niet alleen op onze producten, maar laten we ook zien wat we kunnen: zo hebben onze interieurontwerpers een werkplek midden in onze showroom gekregen, zodat iedereen ‘live’ kan meekijken met het ontwerpproces.”

Creatieve samenwerking 
JosDeVries ontwikkelde het vernieuwde winkelconcept van Interhoff. Meestal moeten we met het vliegtuig, of minstens met de auto. Voor dit project kunnen we op dit fiets! Kijk ook even op de blog van Interhoff voor een impressie van dit project: http://www.interhoff.nl/nieuws/interhoff-gaat-verhuizen/ 

 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts