What we do for you

zondag 14 februari 2016


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

What we do for you

One stop shopping for smart retailers.

Internationaal netwerk van bureaus

JosDeVries is een van de meest vooraanstaande Europese bureaus op het gebied van strategische retail-conceptontwikkeling, branding en design. Dankzij ons internationale netwerk staan we dichtbij de markt. Wij volgen de laatste retail-ontwikkelingen op de voet en houden de vinger aan de pols van de nieuwste trends.

Het bureau telt meer dan 50 specialisten en heeft naast het hoofdkantoor in Nederland vestigingen in Duitsland, Rusland, Spanje en Turkije. Deze bureaus hebben binnen hun eigen marktgebied een zelfstandige projectbenadering, altijd in nauwe samenwerking met de creatieve teams in de centrale studio in Nederland.

Alle retail-specialisten onder één dak

Succesvolle winkelformules zijn gebaseerd op een integrale projectaanpak: propositie en formule-ankers moeten consistent worden doorvertaald naar de diverse formule-onderdelen. JosDeVries heeft de expertise in huis voor al deze onderdelen.

Onze opdrachtgevers profiteren altijd optimaal van onze kennis, ervaring en inzichten. Op het gebied van concept en design, maar óók op het gebied van strategie, instore-communicatie en reclame, en bouw- en projectmanagement. Gezamenlijk ontwikkelen en realiseren we zo onderscheidende en vooral zeer succesvolle winkelconcepten.

Strategy & Format

Het ontwikkelen en uitwerken van de totale strategische positionering van retail-concepten, toekomst-scenarioverkenningen, propositieontwikkeling en het opstellen van de designbriefing.

Concept & Design

In 30 jaar heeft JosDeVries zich ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande Europese bureaus op het gebied van retail-conceptontwikkeling en design. Met  commerciële layouts, out-of-box ontwerpen en hands-on visual merchandising creeeren de specialisten van JosDeVries de ultieme winkelbeleving.   

Branding & Communication

Een commercieel 3D-ontwerp is onlosmakelijk verbonden met het 2D-design: het logo en de huisstijl van het merk. JosDeVries verzorgt de volledige ontwikkeling van het grafisch design en vertaalt de waarden van het merk naar de instore communicatie.

Storyline Retail Communication

Storyline is het full-service reclame- en communicatiebureau bij JosDeVries dat gespecialiseerd is in retailcommunicatie, instore en outstore.

Retail Bouw Management

Retail Bouw Management (RBM) realiseert als internationaal projectmanagement-bureau efficiënte, kwalitatieve en innovatieve bouwprojecten voor winkels en winkelketens. 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts