Turkse supermarkt Biçen valt in de prijzen

dinsdag 26 april 2016


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Turkse supermarkt Biçen valt in de prijzen

Dit jaar won Biçen de award voor het beste store-design. Biçen opende haar eerste winkel in 1992 en heeft op dit moment 26 winkels in Istanbul. Biçen was het eerste project van de Turkse vestiging van JosDeVries The Retail Company.

Ihsan Biçen, de ceo van Biçen verklaarde het succes van de nieuwe formule: “Natuurlijk, store-design is belangrijk, maar het belangrijkste is de strategie erachter. Echt vers is onze belangrijkste belofte aan de klant, dit hebben we geprobeerd te bewijzen. En ik ben overtuigd dat dat gelukt is We hebben, samen met JosDeVries, bijna een jaar aan dit project gewerkt. Het was een geweldige ervaring voor ons. Samen hebben we onze potentie en prioriteiten vastgesteld.”

In Turkije wordt elk jaar een groot evenement georganiseerd door de Federatie van Turkse Retailers: de ‘Local Chains Meeting’. Dit is een grote conferentie en beurs waar zo’n 6000 lokale retailers samen komen om kennis en ervaringen te delen. Tijdens dit evenement vindt een grote award-show plaats waar de ‘best practises’ in het zonnetje worden gezet. Er zijn een aantal categorieën zoals customer service, duurzaamheid en store design.

Het hele JosDeVries-team feliciteert Biçen met deze prestatie!

 

 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts