Vacature Storyline

zaterdag 12 december 2015


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Vacature Storyline

Enthousiaste reclame-/communicatieprofessional

 

            Vakgebied:
 Communicatie

            Categorie:
 Reclame

            Dienstverband: 
Fulltime

            Opleidingsniveau: 
hbo, universitair

            Functie:
 Ondernemende allround reclame- en communicatieprofessional

            Plaats:
 Maarssen

            Provincie:
 Utrecht

            Starters functie: 
nee

 

Storyline, het reclame- en communicatiebureau dat onderdeel uitmaakt van JosDevries The Retail Company, is op zoek naar een enthousiaste, ondernemende allround reclame- en communicatieprofessional.

Storyline ontwikkelt communicatieconcepten en levert de content als onderdeel van de totale ‘Customer Journey’ voor met name retail-bedrijven in binnen- en buitenland.

Daarnaast worden marketing- en communicatieprojecten ontwikkeld en uitgevoerd voor zowel commerciële als non-profit (overheden) organisaties. Het accent ligt hierbij op een geïntegreerde aanpak waarbij via verschillende media (zoals print, film en online) de boodschap binnen het merk oorspronkelijk, helder en effectief wordt gecommuniceerd. Vaak is storytelling daarbij een belangrijk uitgangspunt voor een unieke multichannel-aanpak.

We zijn op zoek naar een allround communicatieprofessional met een scherpe pen en sterke creatieve, commerciële en organisatorische kwaliteiten. Doel is om als ‘meewerkend voorman of –vrouw’  het bureau naar een volgende fase te brengen.

Hierbij word je ondersteund door een team van specialisten bij Storyline en bij JosDe Vries The Retail Company op het gebied van art & design, branding, account en strategie.

Verder verwachten we een gedegen opleiding, zoals HBO of WO Communicatie, en 8 á 10 jaar relevante reclame-/communicatie-ervaring. Participatie behoort bij gebleken geschiktheid tot de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie: 

[email protected]

www.story-line.eu / www.josdevries.eu

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts