Store of the Future is live!

donderdag 25 juni 2015


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Store of the Future is live!

Na een wervelwind van inspirerende gesprekken, talloze afspraken en technische uitdagingen met 60 verschillende partners en retailers, was het 23 juni dan zo ver, de grootse opening van Store of the Future in het Haagse winkelcentrum New Babylon. 

"Het tijdelijke en flexible karakter wat we voor ogen hadden komt tot leven in het minimalistische industriële design van de Store of the Future, waardoor de aandacht volledig uitgaat naar de retailers en hun technologie", aldus Creative Director Bob Damen van JosDeVries The Retail Company.

Must see! 

Een robot die bestuurd wordt door een service-medewerker op een andere lokatie, verwelkomt je en begeleidt je door de winkel. Bij de HEMA shop hoef je make-up niet meer op te doen om te zien hoe het staat. Binnen enkele minuten heb je digitaal tientallen combinaties van oogschaduw, foundation en lippenstift gecombineerd en weet je wat het best bij jou past. Zelfs de mannen waagden zich aan een experimentje. In de virtual reality room kun je in 3D door een supermarkt lopen. 13 verschillende shops, van Perry Sport tot Riviera Maison van La Place tot MyMuesli. Alle retailers hebben hun eigen innovaties die de consument en retailer ondersteunen in hun Customer Journey.

Tijdens de opening stond de Store in het teken van technologie. Alle genodigden, inclusief de pers, konden kennismaken met de tientallen technologieën die het winkelen in de toekomst enerzijds makkelijker en anderzijds leuker en boeiender gaan maken.  "Het hele idee achter store of the future is dat er continue nieuwe retailers hun intrek nemen in Store of the Future om nieuwe innovaties te toetsen bij consumenten en retail-professionals om zo kennis te generen en te delen en zo succesvol te zijn in de toekomst" zegt strategie-consultant Lieneke van der Laan van JosDeVries The Retail Company.  Want zonder consumenten kun je niet testen en dat is waar Store of the Future uiteindelijk voor bedoelt is: een retail living lab, want innoveren doe je niet alleen! "Absoluut de moeite waard om te bezoeken dus", aldus Commercial manager Sven Manten van JosDeVries The Retail Company. 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts