The power of design - The shoe that grows

dinsdag 4 september 2018


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

The power of design - The shoe that grows

Als designer kijk je anders naar de wereld om je heen. Design is namelijk overal. De alledaagse dingen vormen nieuwe inspiratie, want hoe kunnen we alles om ons heen nog mooier, nog functioneler of nog beter vormgeven? Dit is precies waarom Kenton Lee ons zo inspireert. Zijn creativiteit en nieuwsgierigheid vormen de basis van ‘the shoe that grows’. Het bewijs dat dankzij de ongelimiteerde kansen van creativiteit en de wil om te innoveren de mooiste oplossingen ontstaan.

The shoe that grows
Het geloof van The shoe that grows is dat juist een klein gebaar een groot verschil kan maken. De speciale schoenen maken een levensgroot verschil voor geweldige kinderen. Deze schoenen groeien, dankzij slim design, tot vijf maten mee met de kindervoeten. Zo hebben kinderen in de armste delen van de wereld van hun derde tot hun tiende eigen schoenen waarmee ze veilig kunnen lopen, spelen en naar school gaan.

Join us!
Onze collega’s bereizen de hele wereld. We werken aan projecten van Australië tot Azerbeidjaan. Het is een privilege om te kunnen werken met zoveel verschillende mensen van over de hele wereld. Wij werken steeds vaker in Afrika, zo reizen wij vaak naar Kenia en Nigeria.  

Geloof jij ook in de kracht van design? JDV heeft honderd paar ‘groeiende schoenen’ gedoneerd aan Nigeria en Kenia. Onze Afrikaanse klanten zullen ons helpen om deze schoenen op de juiste plek te brengen. Een klein gebaar maakt voor deze kinderen een groot verschil. Doe je mee? 

https://fundraise.becauseinternational.org/fundraiser/1525349

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts