PopUp Berlin wordt Go—PopUp

donderdag 26 maart 2015


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

PopUp Berlin wordt Go—PopUp

PopUp Berlin wordt Go—PopUp
PopUp Berlijn verandert van naam na het met succes ophalen van een zevencijfering bedrag aan zaai- en groeifinanciering. Van nu af aan zal Go-PopUp beschikbaar zijn in Duitsland, Nederland en Oostenrijk zijn via www.gopopup.com. Dit maakt dat Go-PopUp in deze branche de eerste is met uitbreiding binnen Europa.

PopUp Berlijn begon in 2013 met het idee om aankomende pop-up events aan te kondigen. Na de beslissing om ook bedrijven en verhuurders aan te sluiten, is PopUp Berlijn snel geworden tot een internationaal bedrijf met een groeiende gemeenschap van meer dan 120 vermeldingen in tien steden en de drie genoemde landen. Het merk PopUp Berlin dekte deze lading niet meer. Met Go-PopUp is een nieuwe merkidentiteit ontworpen dat overeenstemt met de visie van het bedrijf: Het bouwen van een gemeenschap van creatieve geesten, merken en mooie ruimtes om grote pop-up ideeën over heel Europa te lanceren.

Go—PopUp: een podium voor merken
Go-PopUp biedt ideeën van merken en creatieve bedrijven een podium. Het nieuwe logo bestaat uit drie belangrijke elementen. 'Go' is de visuele oproep om een ​​idee of emotie te volgen. De 'Dash' vertegenwoordigt de kortste weg tussen de visie en het doel. Het doel is om het 'PopUp' idee met Go-PopUp lanceren.

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts