Nieuw concept Ekoplaza

zaterdag 28 februari 2015


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Nieuw concept Ekoplaza

Na de succesvolle pilot in Amsterdam rolt Ekoplaza het nieuwe winkelconcept met de integratie van food service en retail geleidelijk uit. Hoewel vaak een stuk kleiner dan Amsterdam worden de meeste elementen één-op-één doorgevoerd.

De huidige food-markt lijdt aan een toenemende branchevervaging. Zo concurreert de biologische winkel van nu ook steeds meer met de nieuwste supermarkten. En dat geldt zeker voor Ekoplaza. In korte tijd is deze keten uitgegroeid tot dé biologische supermarkt van Nederland.
Met 71 vestigingen en een jaaromzet van € 117 miljoen hebben de winkels nu 
0,3% marktaandeel in de levensmiddelensector. Het uitgangspunt ‘biologisch eten en drinken voor iedereen bereikbaar maken’ blijkt succesvol.
De concept store in Amsterdam richt zich nadrukkelijk op een stedelijke doelgroep: vooral een- en tweepersoonshuishoudens.

Ekoplaza heeft ervoor gekozen om het nieuwe concept flexibel en modulair te maken. Zo is het mogelijk dat elke Ekoplaza makkelijk kan worden aangepast aan de lokale situatie, oppervlakte en klantenwensen. Dat betekent dat sommige afdelingen qua formaat wat kunnen worden aangepast.

Lees meer over dit project

 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts