More than Materials

dinsdag 19 juni 2018


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

More than Materials

Begin dit jaar zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor. En nieuw kantoor met volop ruimte voor nieuwe ideeën. Naast onze #Studio op de achtste verdieping hebben wij op de zevende verdieping onze #Lounge ingericht. Een ruimte gewijd aan creativiteit; een meetingpoint voor workshops, masterclasses en events. Een ruimte waar retail professionals ideeën kunnen delen en retail designers elkaar treffen.

Anja van der Lugt, color and trendspecialist heeft het voortouw genomen en heeft een nieuw platform opgericht: ‘More than Materials’. Een achtmeter lange wand is het podium voor de nieuwste trends op het gebied van kleur en materiaal. Het komende jaar richt zij zich op de vier thema’s:

- Clear&Colorful
- Rough&Raw
- Green&Natural
- Shine&Surprise

Deze vier trends komen tot leven dankzij een selectie van de meest spannende, inspirerende of vernieuwende materialen. Samen met collega’s, klanten en leveranciers houden we deze wand in beweging. Er komen nieuwe materialen en ideeën bij en er verdwijnen weer materialen die zijn ingehaald. Zo blijft de wand verrassen.

Special thanks to Reklet Signing Professionals. 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts