Jongeneel investeert en vernieuwt

woensdag 15 januari 2014


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Jongeneel investeert en vernieuwt

Koninklijke Jongeneel B.V. heeft ervoor gekozen te investeren en organisatorische aanpassingen door te voeren om haar diverse klantgroepen nog beter te kunnen bedienen. Jongeneel is hiermee de weg van fundamentele vernieuwing en heroriëntatie ingeslagen. Jongeneel is ervan overtuigd dat deze vernieuwde aanpak zal leiden tot een grotere klanttevredenheid.

Onze kennis en expertise zijn gebundeld in vijf regionale Kenniscentra. Hiervan zijn er inmiddels twee operationeel. Daarnaast wordt per 14 januari aanstaande in Alkmaar de eerste Jongeneel+ vestiging geopend. Elke klantgroep – van klusbedrijf, timmerfabriek tot landelijke aannemer – krijgt zo eenvoudig toegang tot alle relevante expertise, materialen en services.

In een Kenniscentrum geven zeer ervaren productspecialisten advies op het gebied van hout en plaatmateriaal, deuren, daken, gevels, isolatie en afbouw. Ook geeft het Kenniscentrum antwoord op alle vragen over producten, materialen en hun toepassingen, regelgeving en innovaties.

Jongeneel+ is een one‐stop‐shop voor elke houtgerelateerde klus met een compleet en uitgekiend assortiment en heeft een vernieuwde uitstraling. Deze nieuwe formule is de norm van Jongeneel. In 2014 zal Jongeneel minimaal twee andere vestigingen ombouwen tot een Jongeneel+ vestiging. In de daarop volgende jaren zal deze formule verder worden uitgerold.

Koninklijke Jongeneel B.V. is een zelfstandige dochteronderneming van N.V. Deli Maatschappij. Samen met zusterbedrijven Bruynzeel Deuren (deuren), Heuvelman Hout (vurenhout), Astrimex (plafond‐ en wandmateriaal) en RET Bouwproducten (plaatmaterialen) is Jongeneel actief in de markt van professionele gebruikers van hout‐ en bouwproducten. 

Via een landelijk netwerk van 44 vestigingen bedient Jongeneel zowel de lokale als de landelijk opererende klant. Alle vestigingen voeren een compleet assortiment hout, plaatmaterialen en bouwstoffen en zijn ingericht voor zowel het halen als bezorgen van bestellingen.

Voor nadere informatie:
Koninklijke Jongeneel B.V., tel. (030) 2346347
Arnold Koomen – Algemeen Directeur
Gertjan de Ruijter – Manager Marketing en Communicatie

Klik hier voor de link naar het persbericht.

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts