Het winkelcentrum van de toekomst is een tussenstop tussen ‘home’ en ‘destination’

dinsdag 6 september 2016


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Het winkelcentrum van de toekomst is een tussenstop tussen ‘home’ en ‘destination’

In Bern ontwikkelden Migros Aare en JosDeVries hét winkelcentrum van de nieuwste generatie, waarbij JosDeVries verantwoordelijk is voor de totale Customer Journey voor wat betreft interieurarchitectuur en vormgeving. Welle 7 is een unieke combinatie van shopping, gastronomie, business- en clubschool.  Het centrum komt vlak naast het zeer drukke hoofdtreinstation van Bern, waar dagelijks meer dan 150.000 mensen komen. De naam Welle komt van de zes bekende golvende daken van het Westbahnhof, waar het competentiecentrum direct naast komt te liggen!

Welle 7 wordt een tussenstop onderweg tussen thuis en werk, thuis en school of andere bestemming. Een tussenstop die ertoe uitnodigt om in één van de restaurants van lekker eten te genieten, in de kantoren rustig te werken, in de clubschool te leren en in de vele winkels inkopen te doen. Tijdens de ontwerpfase stond de SoLoMo-gedachte centraal: sociaal, lokaal en mobiel. Welle 7 past zich aan aan het ritme van de moderne, mobiele consument, met het treinstation als logistiek knooppunt van de dag. Er is plaats voor genieten, werken, leren en natuurlijk shoppen, allemaal onder één dak.

Naast de ruimte voor retail weet dit winkelcentrum zijn relevantie te vergroten door extra functies toe te voegen: de gastronomie biedt ontmoetingsplekken waar de gast van vers bereide maaltijden en dranken kan genieten. Daarnaast zal er focus zijn op 'grab-and-go’-concepten. Vijf etages zijn gereserveerd voor business en onderwijs, waarbij de Migros clubschool als grootste privé-onderwijsonderneming haar cursussen en onderwijs aanbiedt in de modernste, coole ruimten. Ook komen er business-units die te huur worden aangeboden als flexibele werk- en vergaderruimte.

Deze verschillende functies van het gebouw Welle 7 versterken elkaar en zorgen voor het ontstaan van een dynamisch Destination Point voor de moderne, open-minded consument. 

 

Grootte: 10.000 m2, 8 verdiepingen

Opening: 8 augustus 2016 

Opdrachtgever: Migros

Concept & Design: JosDeVries 

 

Bekijk onderstaande PDF online voor nog meer foto's! 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts