Het verhaal over de komkommer-met-een-jasje

dinsdag 15 april 2014


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Het verhaal over de komkommer-met-een-jasje

Verhalen veroveren de winkelvloer. Verhalen over de herkomst, over de producenten, over het vakmanschap. Zowel de winkel, het winkelmerk als de producten krijgen zo wat extra’s mee – het blijkt immers dat klanten verhalen erg waarderen (ze willen zelfs wat meer te betalen voor een product-met-een-goed-verhaal...).

Toch laten veel retailer-storytellers nog kansen liggen. Waarom wél iets vertellen over de komkommer-teler, maar niets over bijvoorbeeld de krimpfolie van de komkommer? Voor veel klanten een grote ergernis en hét symbool van verspilling. Terwijl ‘t zo’n mooi verhaal is: dankzij die folie blijft de komkommer tot zo’n tien dagen langer vers. Dus juist veel minder verspilling!

Storyline vertelt voor steeds meer retailers de winkelverhalen. Over voor de handliggende onderwerpen. Én over minder voor de handliggende onderwerpen. Zoals over komkommers-met-een-jasje...

Meer weten over uw winkelverhalen? Bel dan met Victorien van Duuren (+31 6 2279 2847) of stuur een mailtje naar Victorien van Duuren.

Storyline is het retail-communciatiebureau bij JosDeVries The Retail Company.
Storyline is een full-service reclame- en communicatiebureau dat gespecialiseerd is in retail-communicatie (instore en oustore). Storyline vertelt uw verhaal. In beeld en in tekst, maar ook in video. Offline en online. Bekijk via deze link de website van Storyline.

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts