Het recept voor de beste pop-up

zondag 28 februari 2016


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Het recept voor de beste pop-up

 

1. Kennis van de doelgroep

Het begint met kennis van de doelgroep. Voor wie doe je het eigenlijk? En waar zit de doelgroep nou echt op te wachten? Deze vragen vormen de sleutel tot een geweldige pop-up, op het juiste moment, op de juiste plaats.

2. De juiste locatie

Maar wat is dé juiste plaats? Go—Pop-up heeft een grote database met locaties en de kennis om dé perfecte plek te vinden. Door de flexibiliteit van de pop-up zijn de mogelijkheden eindeloos; van drukke winkelstraten tot leegstaande kantoorgebouwen, alles is mogelijk!

 3. Concept & design

Nu is het tijd om te komen tot een onderscheidend concept. Een sterk concept en scherp design zorgt voor de perfecte vertaling van het merkverhaal tot een succesvolle pop-up. Een merkverhaal waar je ‘door heen kunt lopen’.

 4. Fysieke realisatie

Nu moet het ontwerp gerealiseerd worden. We gaan op zoek naar de juiste materialen en mensen om het ontwerp te realiseren. Alle ingrediënten samen zorgen namelijk voor dat geweldige eindresultaat.

5. Marketing & communicatie

De pop-up staat! Maar we zijn nog niet klaar. Goede marketingstrategie en de juiste communicatie creëren rumoer rond de pop-up. Iedereen mag weten dat dit de ‘créme-de-la-créme’ van de pop-up stores is. Dat mag je niet missen!

 

Heb je de smaak te pakken en wil je aan de gang met je eigen pop-up? Neem dan eens contact op en neem een kijkje bij ons in de keuken!

www.josdevries.eu / www.gopopup.com

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts