Go-PopUp powered by JosDeVries

dinsdag 31 maart 2015


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Go-PopUp powered by JosDeVries

JosDeVries trekt samen op met het online platform Go-PopUp (voorheen PopUp Berlin geheten). Go-PopUp groeit snel en breidt zich snel uit binnen Europa. Steden worden verbonden. Amsterdam is onlangs gelanceerd en de verwachting is dat in Nederland Rotterdam en kort daarna Utrecht en Den Haag zullen volgen. Iedereen die locaties zoekt of hulp nodig heeft zijn pop-up idee te realiseren, kan contact opnemen met ons.

Pop-ups worden vaak nog beschouwd als een niche-trend. Maar pop-up is een duurzaam concept dat op het punt staat de Europese markt een ander aanzien te geven. Het verandert de economische modellen van de retail en het geeft het gebruik van commerciële ruimten een nieuwe invulling. Een pop-up-idee gaat dan ook verder dan alleen winkelpanden. Denk ook aan tijdelijke restaurants, cafés, bars of tentoonstellingen. Zelfs kantoorpanden kunnen op basis van dit concept een nieuwe bestemming krijgen.

Go-PopUp meer is dan alleen een online marktplaats. Pop-up ruimten creëren een fysieke experience voor hun bezoekers. De locaties vormen onze omgeving, ons dagelijks leven en de stedelijke omgeving. 


Lees meer over Go-PopUp

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts