Een Portugese uitdaging voor E. Leclerc

dinsdag 9 januari 2018


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Een Portugese uitdaging voor E. Leclerc

Afgelopen lente ontvingen wij een bijzonder telefoontje: een aanvraag uit Chaves in Portugal. Een groot gedeelte van de E. Leclerc superstore was afgebrand. De nachtmerrie van elke retailer. E. Leclerc wilde natuurlijk zo snel mogelijk weer ‘back in business’ zijn. En wij zijn de uitdaging aangegaan! Afgelopen maand kon E. Leclerc haar deuren weer openen voor klanten.

'Elk voordeel heeft zijn nadeel'. De brand bracht de mogelijkheid om een compleet nieuwe layout en state-of-the-art store design te implementeren. Een evolutie van het bestaande concept. En het resultaat is een winkel die draait om fresh experience. Een winkel met verschillende hoogtepunten zoals: dry-aged beef, een open bakkerij en pasteleria, een uitgebreid biologisch assortiment en een spectaculaire wijnafdeling met de focus op lokale wijnen.

De eerste reacties van klanten waren goed! De klanten reageren positief op de nieuwe layout en vinden winkelen makkelijker geworden. Ook hadden klanten het idee dat de winkel groter was geworden. De positieve reacties waren de kers op de taart van een zeer intensief proces om de winkel zo snel mogelijk te kunnen openen. Wij feliciteren het team van E. Leclerc in Chaves met het resultaat en bedanken hen voor de fijne samenwerking. A happy end! 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts