EDEKA BRAWOPARK in Braunschweig – uniek, helder en fris

dinsdag 19 januari 2016


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

EDEKA BRAWOPARK in Braunschweig – uniek, helder en fris

Afgelopen November heeft Edeka Minden een nieuwe flagship store geopend. Dit nieuwe E-center (Edeka supermarktformule met een vloeroppervlakte van ca. 2.500m²) bevindt zich in het recent geopende winkelcentrum BraWoPark in Braunschweig.

Op een winkeloppervlakte van 6.000 vierkante meter realiseerde Edeka een nieuw concept dat zowel oog heeft voor de lokale behoeften, als alles biedt waar de moderne consument op wacht.

Lokaal geproduceerde producten zijn opgenomen in het assortiment. En om de lokale bedrijven in de omgeving te bedienen is ook gastronomie in het concept opgenomen. De gastronomie richt zich in het bijzonder op de mensen die in de omgeving werken.

De winkel heeft het allemaal. Vers, voorgeselecteerd en met hoge service. De eerste afdeling die je ziet bij binnenkomst is  de zeer uitgebreide groente- en fruitafdeling. Op deze afdeling vind je ook convenience solutions, exotische producten en concepten zoals ‘pick&mix’-groente.

Verder in de winkel vind je het ontbijtassortiment gecombineerd met het Instore-Cafe met zitgelegenheid.
De winkel wordt gekenmerkt door een moderne uitstraling en wordt ondersteund door heldere navigatie en een sterke merk-identiteit.

De vers-afdelingen zoals deli, kaas en vlees, bieden voor ieder wat wils. Het assortiment is zowel wijd als diep; van pre-packed tot counter, afhankelijk van de behoefte van de klant.

Een indrukwekkende wijnafdeling maakt de winkel compleet, uniek in design, maar toch passend binnen het algemene winkeldesign.

Alles is aanwezig voor een succesvolle flagship store. Een nieuwe concept dat niet alleen de behoeften van de klant vervult, maar deze weet te overtreffen. 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts