Bravo, boodschappen doen in Bakoe

dinsdag 26 april 2016


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Bravo, boodschappen doen in Bakoe

Bravo heeft in samenwerking met JosDeVries The Retail Company een innovatief retailmerk neergezet. Op 15 april opende de allernieuwste Bravo supermarkt feestelijk haar deuren in Bakoe, Azerbeidzjan. De supermarkt ligt in de hypermoderne ‘Ganjlik Mall’.

Boodschappen doen in Bakoe
Voor mensen in Bakoe was boodschappen doen tot kort geleden een flinke klus. Mensen moesten van winkel naar winkel om alle boodschappen te verzamelen. Georganiseerde retail zoals wij het kennen bestond daar nog niet. Boodschappen doen kostte niet alleen een hoop tijd, maar was ook nog eens relatief duur. Dit zorgde natuurlijk voor ergernis, want ook in Azerbeidzjan kijkt de klant over de grenzen en willen mensen meer; hoge kwaliteit producten voor een scherpe prijs en het liefste alles onder één dak.

Een echt Azerbeidzjaanse onderneming
Bravo maakt winkelen makkelijker en vooral ook leuker! Bravo werkt samen met de beste retaildeskundigen van over de hele wereld, maar is vooral een écht Azerbeidjaanse onderneming. Daardoor begrijpt Bravo de behoeften van de Azerbeidjaanse klant beter dan wie dan ook. Bravo maakt een einde aan het bestaande idee dat kwalitatief goede producten wel duur moeten zijn. Bravo biedt namelijk hoge kwaliteit tegen de laagste prijs.

Van alles te beleven
En boodschappen doen bij Bravo is ook echt leuk! Er is van alles te beleven, je kijkt je ogen uit. Toch hoef je niet te verdwalen dankzij de duidelijke lay-out en navigatie. De gangpaden zijn lekker breed. Haastend halen mensen nog even snel de laatste boodschappen en kunnen dankzij de snelkassa’s meteen weer door met hun drukke dag. Kinderen kijken hun ogen uit op de snoepafdeling, die niet onderdoet voor een pretpark. De jonge meiden verzamelen zich vooral rond de cosmetica-afdeling, waar alle grote merken te vinden zijn.

Maar het meest trots is Bravo toch op de versafdelingen! Het is een winkel waar je honger van krijgt. De kleuren van het verse fruit van over de hele wereld en de geur van vers gebakken brood. Overal vind je de medewerkers van Bravo die verse producten bereiden. Bravo is een unieke samenwerking aan gegaan met Waitrose en Casino. Hierdoor introduceren zij de beste internationale producten op de Azerbeidjaanse markt.

De retail-uitdaging
Het was een uitdaging waar eigenlijk elk retailbureau van droomt, een van A tot Z te ontwikkelen merk. Bravo is namelijk helemaal vanaf ‘scratch’ begonnen met het ontwikkelen van het nieuwe retailmerk. Dit betekent een nieuwe brand identity, inclusief naming, logo-design en communication framework. De brand identity is herkenbaar en vormt de rode draad door alle uitingen, online én op de winkelvloer.

 

Meer over dit project.

 

 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts