Azbuka Vkusa in Central Kid's World, Moskou

dinsdag 14 april 2015


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Azbuka Vkusa in Central Kid's World, Moskou

In 1957 werd het in het centrum van Moskou gelegen winkelcentrum 'Central Kid's World' geopend. Inwoners van de Sovjet Unie konden hier terrecht voor de aanschaf van allerlei artikelen voor hun kinderen zoals kleding, benodigde schoolartikelen en speelgoed. Zes jaar geleden werd gestart met de volledige vernieuwing van ‘Central Kid’s World’. In het nieuwe ontwerp bleven de architectuur en verschillende elementen (klokken, recreatiezone, decoratie, sprookjessfeer) behouden, maar werd meer aandacht besteed aan bekende merken, nieuwe diensten en moderne technologieën. Azbuka Vkusa, de toonaangevende premium supermarkt in Moskou, is één van de grootste huurders in het winkelcentrum. JosDeVries TRC kreeg de opdracht om een tot de verbeelding sprekend nieuw supermarktconcept te ontwikkelen, dat perfect aansloot op ‘Kids World’.

Eind maart 2015 opende Azbuka Vkusa de gloednieuwe supermarkt in Central Kid's World. Het nieuwe storedesign is nu compleet aangepast en in lijn met de doelgroep: kids! JosDeVries ontwikkelde samen met het team van Azbuka Vkusa het nieuwe winkelconcept waarbij de volgende aspecten werden opgenomen:

  • Een autenthieke lay-out voor volwassenen met daarbij speciale routes voor kinderen
  • Nieuwe elementen voor het store design: helder gekleurde tegels en verrassende winkelelementen. De gekleurde tegels markeren   de speciale routes voor kinderen die zo op een speelse manier van de ene naar de andere ontdekking worden geleid. Zo komen ze     in interactieve zones terecht en ontmoeten ze fictieve figuren zoals een gigantische brocolli, watermeloen en een roze koe. Ook kunnen ze een kijkje achter de schermen krijgen, het magazijn van de winkel inzien, stickers verzamelen en een lekker ijsje krijgen.
  • De koffiebar is gerestyled en er is in de supermarkt een grill, een rokerij en een melkautomaat.

Meer over dit project lees je hier.

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts