30 jaar JosDeVries. En dat vieren we!

maandag 14 maart 2016


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

30 jaar JosDeVries. En dat vieren we!

“In augustus 1986 ontruimde ik mijn zolderkamer, sleepte een bureau naar boven, sloot de telefoon aan en zo ontstond JosDeVries The Retail Company.” Zo omschreef Jos de Vries zelf eens de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf. Het zal iets meer voeten in de aarde hebben gehad, maar zo ongeveer moet het gegaan zijn. Alle reden voor ons om dit jaar uitgebreid stil te staan bij ons 30-jarig bestaan.

 

In de afgelopen 30 jaar heeft JosDeVries zich ontwikkeld van een eenmansbedrijf tot een internationaal bureau met ruim 70 medewerkers. En al dertig jaar lang onderscheidt JosDeVries zich door de professionaliteit, creativiteit en enthousiaste inzet van deze mensen. Want wat al deze mensen met elkaar delen is hun passie voor retail en de drive om met een creatieve visie vernieuwend te zijn in ons vakgebied. Dat was de kracht in de afgelopen jaren, en dat zal onze kracht ook in de toekomst blijven.

 

Een geliefde uitspraak van Jos de Vries was: “Het gaat in de toekomst niet alleen om wát je verkoopt, maar veel meer om hóe je het verkoopt. En in dat hóe, daarin zit de oplossing.” Wat hij bedoelde was: we zullen veel meer met emotie de consumenten moeten raken. De winkelomgeving, de productpresentatie en de totale klantbenadering moeten bij deze aanpak in het middelpunt staan. Deze visie stond en staat nog steeds centraal. De emotie zat in het begin vooral in de perfecte lay-out en fantastisch design. Maar vandaag de dag gaan we nog verder. Messcherpe strategie en positionering, complete branding, pakkende storytelling en een omnichannel benadering zijn nu toegevoegd. JosDeVries is altijd in beweging gebleven en elke nieuwe generatie heeft ons verrijkt. Het bundelen van alle talenten van onze medewerkers maken ons dé ‘one-stop-shop’ voor moderne retailers. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Zo hebben we inmiddels naast onze vestiging in Maarssen ook kantoren in München, Moskou, Barcelona en Istanbul.

 

30 jaar JosDeVries vraagt uiteraard om een feestje. Gedurende het hele jaar 2016 delen we onze passie en visie met onze relaties via tal van extra uitgaven en events.  Vier dit jubileum ook met ons mee en volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn.

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
[email protected]

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts