Rewe XL


Project location:
Burbach Germany

Project type:
Superstore

Project kind:
Food / Superstore

  •  
  •  
  •  

Why

Rewe XL Burbach is situated in the countryside.  To appeal to the customers the existing design of the store should get a more contemporary outlook. 

How

Based on the Rewe colour scheme and real materials, like inox. the store got a high quality character without being to much sophisticated.

What

The lay-out has a traditional routing as it was before. The fresh departments got a fresh update and Pictures telling now more about the heritage.

 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
info@josdevries.eu

© 2018 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts