Winkelcentra hebben een flinke uitdaging!

donderdag 7 mei 2015


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Winkelcentra hebben een flinke uitdaging!

Winkelcentra en winkelgebieden moeten zich opnieuw uitvinden. Vanuit hun oorspronkelijke rol hebben zij steeds meer met leegstand te maken. Waarom? Omdat winkelcentra en winkelgebieden geen aansluiting meer vinden bij de veranderingen in de samenleving en het retail landschap. Winkelcentra hebben geen eigen gezicht en zijn onderling volstrekt uitwisselbaar. JosDeVries The Retail Company helpt eigenaren en ontwikkelaars van winkelcentra bij het opnieuw formuleren van de concept visie en met de invulling van de gewenste concept propositie voor het winkelcentrum.

Concept visie -en propositie staan centraal bij de aanpassingen van het winkelcentrum. In ons model is de concept propositie sturend en leidend bij de consistente ontwikkeling van alle onderdelen van het nieuwe winkelcentrum:  

  1. Het aanbod: de verrassende variatie en samenhang in de geboden combinatie van type winkels, merken, horeca, ontspanning en overige diensten.
  2. De Communicatie: de wijze waarop met de doelgroepen gecommuniceerd wordt.
  3. Het design: het ontwerp van de publieksomgeving voor de gewenste beleving, sfeer en uitstraling.
  4. De events: de organisatie van alle interactieve events om het winkelcentrum nog meer tot leven te wekken.

 

JosDeVries TRC heeft inmiddels ruime ervaring met het op deze wijze opzetten en begeleiden van ontwikkelings- programma’s voor winkelcentra. Hierbij adviseren wij onze opdrachtgevers altijd om multidisciplinaire teams samen te stellen voor de gewenste consistente ontwikkeling van alle programma onderdelen in de juiste samenhang.

Case Westside, Bern

JosDeVries The Retail Company heeft samen met de Zwitserse opdrachtgever Migros winkelcentrum ‘Westside’ In Bern compleet geherpositioneerd. De holistische aanpak en de aanpassingen van het ontwikkelings- programma hebben geleid tot meer bezoekers, een langere verblijfstijd en een substantieel hogere omzet. In 2014 is winkelcentrum ‘Westside’ verkozen tot beste winkelcentrum van Zwitserland.

Meer weten? Kijk dan hier bij onze projecten ‘Westside’.

Of neem contact met ons op: info@josdevries.eu

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Safariweg 6-11
3605 MA Maarssen, P.O. Box 1194
NL-3600 BD Maarssen
The Netherlands
tel. : +31(0)346 - 563764
info@josdevries.eu

© 2017 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts