Vacature: Interior Designer

maandag 1 mei 2017


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Vacature: Interior Designer

JosDeVries The Retail Company is een internationaal ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van winkelconcepten. Wij hebben naast ons hoofdkantoor in Maarssen, ook vestigingen in Duitsland, Rusland en Spanje. Voor ons enthousiaste en ervaren team zijn wij op zoek naar:

INTERIOR DESIGNER
Wij zoeken een talentvolle interieurontwerper (minimaal hbo) met passie voor het vak en brede kennis van ontwikkelingen in de retail. Met minimaal 3 jaar ervaring en een enthousiaste team-spirit ben je in staat om de juiste inbreng te leveren in het ontwerpteam en zelfstandig projecten op te pakken. Je bent gedreven en klantgericht en kan je eigen visie eenvoudig vertalen naar unieke concepten en praktische detailleringen.

WAT WIJ BIEDEN
JosDeVries The Retail Company heeft zeer veelzijdige internationale opdrachten. Onze werkomgeving is creatief en dynamisch met veel oog voor het menselijk aspect. We zijn trots op de ervaring van ons team professionals, hebben een forse ambitie en zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën en een andere kijk op het vak. Als deze omschrijving je aanspreekt, stuur dan je motivatie, cv en relevant werk naar hrm@josdevries.eu, t.a.v. de directie.

 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
info@josdevries.eu

© 2018 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts