(Retail) Architect / Senior Designer

maandag 22 augustus 2016


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

(Retail) Architect / Senior Designer

JosDeVries The Retail Company is een internationaal bureau gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van winkelconcepten en gebouwen. Voor onze afdeling Concept & Design in Nederland zoeken wij een talentvolle (Retail) Architect / Senior Designer (HBO/WO).

Je hebt passie voor het vak en hebt de juiste ervaring om de gouden vertaling te kunnen maken van een strategische propositie naar een onderscheidend concept van internationaal niveau. Je hebt een brede kijk op de wereld, een duidelijke visie en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Je kan zelfstandig een project afronden maar bent ook een sterke schakel in ons multidisciplinaire ontwerpteam.

Relevante werkervaring (5 jaar) is een pre, evenals talenkennis en affiniteit met nieuwe media. Je beheerst de designtools zoals Vectorworks, etc.

Onze werkomgeving is creatief en dynamisch met veel oog voor het menselijk aspect. We zijn trots op de ervaring van ons team professionals, hebben een forse ambitie en zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën en een andere kijk op het vak.

Als deze omschrijving je aanspreekt, stuur dan je motivatie, CV en relevant werk naar hrm@josdevries.eu, t.a.v. de directie.  

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
info@josdevries.eu

© 2018 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts