Nieuwe Baumax opent deuren in Wenen

zaterdag 6 december 2014


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Nieuwe Baumax opent deuren in Wenen

Een bouwmarkt die niet langer de nadruk legt op prijs en op groot en veel, maar op beleving en service. 
Dat is de nieuwe bauMax in Klosterneuburg bij Wenen die JosDeVries The Retail Company heeft ontwikkeld.

 

In Duitsland en Oostenrijk zijn de meeste bouwmarkten nog steeds groot. Tienduizend, twintigduizend, zelfs dertigduizend vierkante meter is heel normaal. Met alle gevolgen voor investeringskosten én voor de voorraden. Want ook zo’n reusachtige bouwmarkt moet natuurlijk helemaal gevuld worden.


Om beter aan te sluiten op de ver- anderde wensen en het nieuwe koopgedrag van klanten kwam bauMax terecht bij JosDeVries The Retail Company. Ons bureau loopt voorop met oplossingen voor zowel multi-fomat als voor multi-channel. In food en in non-food.

De nieuwe positionering van bauMax is gericht op deze nieuwe klant. Beleving en service zijn daarbij dus belangrijker dan hoge stellingen met een enorme voorraad. Dat kon ook dankzij hun nieuwe distributiesysteem waardoor grote voorraden niet meer nodig waren. De nadruk op emotie en inspiratie zorgt voor een totaal andere beleving. Zo is er nu bijvoorbeeld een groot inspiratieplein dat wordt aangepast aan de seizoenen. Verder zijn er ook afdelingen bij elkaar geschoven zodat er logische winkelpaden zijn ontstaan die beter aansluiten bij het keuzeproces van de klant.

Klik hier voor foto's.

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Safariweg 6-11
3605 MA Maarssen, P.O. Box 1194
NL-3600 BD Maarssen
The Netherlands
tel. : +31(0)346 - 563764
info@josdevries.eu

© 2017 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts