Fotoreportage Bisonspoor Experience Center

donderdag 7 juni 2018


Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

Fotoreportage Bisonspoor Experience Center

Het winkelcentrum Bisonspoor in Maarssen gaat de komende jaren flink op de schop. Als antwoord op de veranderende consument is het nieuwe Bisonspoor meer dan een winkelcentrum; hier worden wonen, werken en winkelen gecombineerd. Het winkelcentrum krijgt een complete make-over en een vijfdeksparkeergarage met loopbrug naar het winkelcentrum. Een atrium verbindt de kantoortorens met een flexplekken en vergaderzalen. De buitenruimte wordt autoluw en groen en er wordt een nieuw appartementencomplex gebouwd dat de absolute eyecatcher zal zijn van de regio. Met het nieuwe Bisonspoor is Maarssen klaar voor de toekomst.

Dit is een verhaal om trots op te zijn. Daarom ontwikkelden wij samen met Wintertrust het Bisonspoor Experience Center. Van design tot realisatie. Daarnaast ontwikkelden wij een communicatieconcept voor de brochure, folders en instore communicatie. Het Experience Center vertelt in woord en beeld wat er de komende tijd allemaal staat te gebeuren.

Het Experience Center is een groot succes. Het is een multifunciontele plek die vollop gebruikt wordt. Zo is er een inloopspreekuur met het bouwbedrijf Aan De Stegge voor alle vragen over de verbouwing. 

Communicatie, design en realisatie in samenwerking met Storyline.

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
info@josdevries.eu

© 2018 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts